Više Informacija o VMA dijeta

0.00

Ukupno ocena: 0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

VMA dijeta ili bolnička dijeta predstvalja način smanjenja telesne težine koja se zasniva na poštovanju režima ishrane koji se koristi u zdravstvenim ustanovama i smišljena je od strane doktora. Ovakva ishrana prepisuje se pacijentima ukoliko je potrebno da smanje broj kilograma pre neke operacije. Naziv VMA dijeta potiče iz verovanja da su je osmislili lekari ove prestižne zdravstvene ustanovu. Do željenih rezultata dolazi se brzo i to na zdrav i potpuno prirodan način. Za 15 dana možete izgubiti od 5-15 kg i nakon toga ne morate brinuti za yo-yo efekat! Ono što je posebna prednost ove dijete je to da je može držati bilo ko. Pored topljenja viška kilograma, dijeta povoljno utiče na ubrzavanje metabolizma, skidanje celulita, podmlađuje, utiče na vitalnost organizma. U toku dijete nećete osećati malaksalost, umor, iscrpljenost, vrtoglavice i glad a nerevoza će biti svedena na minimum.

Ako pogledate propisani režim ishrane videćete da se dijeta zapravo zasniva na unošenju niskokalorične hrane (redukovan je unos masti u šećera). Usled toga telo energiju dobija iz masnih naslaga i tako ih sagoreva. Tokom VMA dijete, svaki dan konzumiraju se tri obroka sa razmakom izmedju 4-5 časova bez preskakanja obroka. Propisan je petodnevni plan ishrane koji se ponavlja (kada završite 5. dan ponovo se vraćate na 1. dan). Zabranjen je unos voća, krompira, testenine, šećera (i zasladjivači), žitarica, alkohola, cigareta. Savetuje se da dijeta traje od 15 do 18 dana. Nakon završetka dijete, preporučuje se jednom nedeljno pridržavanje jednodnevne VMA dijete za odlične rezultate. Naravno, ako posle dijete nastavite da unosite dosta slatkiša, grickalica i nezdrave hrane ne očekujte da do vraćanja kilograma neće doći. Dijeta je tu da Vam pomogne da izgubite kilograma, posle je sve na Vama.

Iskustva su različita i gubitak broja kilograma zavisi od mnogo faktora. Mnogi se ne pridržavaju propisanih pravila pa reše da se počaste nekim slatikišom ili hamburgerom. Da bi dijeta bila uspešna i došlo do željenog efekta pravila se moraju se poštovati! Da li ste probali VMA dijetu i kakvi su Vaši rezultati?

Galerija slika

Morate se prijaviti da biste dali svoju ocenu! Prijava
Za sada nema utisaka za VMA dijeta.
Budite prvi koji će ostaviti svoj utisak za ovaj pojam.

Zaštićeno © 2020 knjigautisaka.com.   Sva prava zadržana.

Knjiga Utisaka koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića