Više Informacija o Vacuum Fit VF 100 vakuumski tretman

5.00

Ukupno ocena: 1
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Najinovativnija metoda u borbi protiv masnih naslaga i celulita. Koristi se za mršavljenje, zatezanje kože, smanjenje obima, odstranjivanje celulita i izbacivanja viška vode iz organizma.

VF100 je najbolji tretman pomoću koga se možete rešiti celulita, smanjiti obim, izgubiti kilograme, zategnuti kožu i izbaciti višak vode iz organizma. Pomoću VF 100 formule možete smanjiti Vaš obim za čak 100 cm i vidljivo se rešiti celulita nakon 12 tretmana, rezultati su zagarantovani. Nakon 12 tretmana obično se pravi pauza od dve nedelje. Za tretman se koriste anticelulit ulje za masažu, vakumsku kesu za mršavljenje, anticelulit thermo serum (greje) i cold (cryo) krema (hladi), vezice i lastiš. Tretman se preporučuje u kombinaciji sa maderoterapijom ili nekom vrstom anticelulit masaže (za ostvarivanje najboljih rezultata, preporučuje se kombinacija: jedan dan vakum pa drugi maderoterapije i tako u krug). Vakuum Fit terapija vrše obučeni ljudi (ne preporučuje se za kućnu upotrebu).

Postupaku se mogu podvrgnuti zdrave osobe starije od 18 godina. Ovaj tretman nije za dojilje, trudnice, dijabeticare, dok žene sa izraženim venama mogu da rade ali na odredjeni način. Takodje obavezna je pauza od 24h ukoliko je pre toga izvrsena depilacija. U toku menstrualnog ciklusa se ne proporucuje, posle carskog reza ili neke druge operacije potrebno je sacekati bar 6 meseci pre vakuum terapije.

Postupak: Na ciljano mesto se nanese anticelulit krema thermo serum nakon čega se maže cold (cryo) krema (kreme se mažu, ne utrljavaju se). Nakon toga se delovi tela ubacuje u kesu (ruke uvijaju u foliju a noge i stomak ubacuju u kesu). Iz kese se izvlači vazduh i sve to stoji 45 minuta. Nakon toga vrši se masaža koristeći anticelulit ulje za masažu.

Da li ste nekada probali VF 100 tretman? Kakvi su vaši utisci?

Galerija slika

Morate se prijaviti da biste dali svoju ocenu! Prijava

Ukupan broj utisaka: (1)

    01.06.2021

    Probala sam prošle godine pre odlaska na more, tretman zaista deluje, zadovoljna sam.


    01.06.2021

    Beogradjanka kaže: Probala sam prošle godine pre odlaska na more, tretman zaista deluje, zadovoljna sam.


Zaštićeno © 2020 knjigautisaka.com.   Sva prava zadržana.

Knjiga Utisaka koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića