Više Informacija o Siberian wellness by Sonja.

0.00

Ukupno ocena: 0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

O kompaniji 

Naš glavni prioritet je vaš kvalitetan život.

Kompanija SIBERIAN HEALTH s.r.o. je osnovana 2009. godine i zvaničan je predstavnik Siberian Wellness-a. 

Siberian Wellness je osnovan 1996. godine u Novosibirsku (Rusiji) Sve ove godine Kompanija pušta široku liniju biološki aktivnih dodataka ishrani i kozmetičke proizvode. Baza naših proizvoda su dugogodišnja naučna istraživanja jedinstvenih karakteristika lekovitog bilja.

Kompanijini proizvodi moraju biti maksimalno dostupni. Zbog toga smo u cilju njihove afirmacije izabrali napredan sistem: direktnu prodaju.

Kompanija aktivno proširuje svoje horizonte ne samo aktivnom geografskom ekspanzijom, već i uvodeći u sistem prodaje nove tehnologije - "Internet prodavnica".

Naši su principi: informacije o robi su dostupne, udoban sistem izbora i pravljenja narudžbi, operativne isporuke.

Marketinški sistem Kompanije je jasan i transparentan. Jedan od glavnih uslova vođenja poslovanja je poštovanje zakona zemlje u kojoj Siberian Wellness posluje.

Uspeh u Siberian Wellness-u je moguć od prvih koraka u biznisu: priznanja, nagrade i podršku garantovano dobijaju svi koji ostvare rezultat.

Sve Kompanijine aktivnosti su usmerene na to da Konsultanti uvek i svuda imaju mogućnost da zarade. I da taj moćan izvor ne samo novca, već i samopoštovanja i ostvarivanja sebe nikada ne presuši!

Proizvodi Siberian Wellness-a su popularni danas u mnogim zemljama. Preko 19 godina naši Konsultanti uspešno rade u Rusiji, Ukrajini, Kazahstanu, Tadžikistanu, Kirgistanu i Uzbekistanu. Otvorena su Kompanijina Predstavništva u Nemačkoj, Bugarskoj, Češkoj, Španiji, Poljskoj, Srbiji, SAD-u, Mongoliji, Meksiku, Indiji i Vijetnamu.

Siberian Wellness Vam nudi harmoničan, aktivan način života, kao i stabilan kontinuiran rast. Vi dobijate mogućnost da počnete svoj posao i da obezbedite finansijsko blagostanje. Naši proizvodi i jedinstvena biznis-tehnologija su dokazali svoju efikasnost i doveli su hiljade ljudi do Uspeha i finansijske sigurnosti.

Koristeći mogućnosti kupovine robe preko Internet prodavnice Vi možete da uspešno nabavljate robu Kompanije ne izlazeći iz kuće, možete da naručujete za sebe i za svoje Konsultante i Klijente, aktivno vodite i razvijate svoj biznis.

Želimo Vam uspeha u biznisu i velikih postignuća!
  

Galerija slika

Morate se prijaviti da biste dali svoju ocenu! Prijava
Za sada nema utisaka za Siberian wellness by Sonja..
Budite prvi koji će ostaviti svoj utisak za ovaj pojam.

Zaštićeno © 2020 knjigautisaka.com.   Sva prava zadržana.

Knjiga Utisaka koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića