Više Informacija o Siberian wellness by Sonja.

0.00

Ukupno ocena: 0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

O kompaniji 

Naš glavni prioritet je vaš kvalitetan život.

Kompanija SIBERIAN HEALTH s.r.o. je osnovana 2009. godine i zvaničan je predstavnik Siberian Wellness-a. 

Siberian Wellness je osnovan 1996. godine u Novosibirsku (Rusiji) Sve ove godine Kompanija pušta široku liniju biološki aktivnih dodataka ishrani i kozmetičke proizvode. Baza naših proizvoda su dugogodišnja naučna istraživanja jedinstvenih karakteristika lekovitog bilja.

Kompanijini proizvodi moraju biti maksimalno dostupni. Zbog toga smo u cilju njihove afirmacije izabrali napredan sistem: direktnu prodaju.

Kompanija aktivno proširuje svoje horizonte ne samo aktivnom geografskom ekspanzijom, već i uvodeći u sistem prodaje nove tehnologije - "Internet prodavnica".

Naši su principi: informacije o robi su dostupne, udoban sistem izbora i pravljenja narudžbi, operativne isporuke.

Marketinški sistem Kompanije je jasan i transparentan. Jedan od glavnih uslova vođenja poslovanja je poštovanje zakona zemlje u kojoj Siberian Wellness posluje.

Uspeh u Siberian Wellness-u je moguć od prvih koraka u biznisu: priznanja, nagrade i podršku garantovano dobijaju svi koji ostvare rezultat.

Sve Kompanijine aktivnosti su usmerene na to da Konsultanti uvek i svuda imaju mogućnost da zarade. I da taj moćan izvor ne samo novca, već i samopoštovanja i ostvarivanja sebe nikada ne presuši!

Proizvodi Siberian Wellness-a su popularni danas u mnogim zemljama. Preko 19 godina naši Konsultanti uspešno rade u Rusiji, Ukrajini, Kazahstanu, Tadžikistanu, Kirgistanu i Uzbekistanu. Otvorena su Kompanijina Predstavništva u Nemačkoj, Bugarskoj, Češkoj, Španiji, Poljskoj, Srbiji, SAD-u, Mongoliji, Meksiku, Indiji i Vijetnamu.

Siberian Wellness Vam nudi harmoničan, aktivan način života, kao i stabilan kontinuiran rast. Vi dobijate mogućnost da počnete svoj posao i da obezbedite finansijsko blagostanje. Naši proizvodi i jedinstvena biznis-tehnologija su dokazali svoju efikasnost i doveli su hiljade ljudi do Uspeha i finansijske sigurnosti.

Koristeći mogućnosti kupovine robe preko Internet prodavnice Vi možete da uspešno nabavljate robu Kompanije ne izlazeći iz kuće, možete da naručujete za sebe i za svoje Konsultante i Klijente, aktivno vodite i razvijate svoj biznis.

Želimo Vam uspeha u biznisu i velikih postignuća!
  

Galerija slika

Vaša ocena ovog pojma

Izaberite ocenu *


Za sada nema utisaka za Siberian wellness by Sonja..
Budite prvi koji će ostaviti svoj utisak za ovaj pojam.

Zaštićeno © 2020 knjigautisaka.com.   Sva prava zadržana.

Knjiga Utisaka koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića