Više Informacija o Saamba | SAVREMENA AMBALAŽA Čačak

0.00

Ukupno ocena: 0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Savremena ambalaža je osnovana 1991. godine, i do danas je jedan od najvećih proizvođača i distributera samolepljivih traka, štampanih traka i streč folija. Od 2011 godine nalazimo se u novom modernom poslovnom prostoru koji se nalazi u Bulevaru oslobodilaca Čačka (Kružni put).

Ističemo da smo generalni zastupnik Austrijske firme “MUROLL” od 1994. godine i ta saradnja traje do danas.

Posebno bi želeli da istaknemo karakteristike naših samolepljivih traka, koji podrazumeva izuzetan kvalitet prilikom lepljenja svih vrsta, kako transportne ambalaže, tako i za upotrebu za kancelarijske namene.

Svi naši kupci koji imaju posebne zahteve, u potpunosti su zadovoljni štampanim samolepljivim trakama koje mi proizvodimo.

Vršimo distribuciju streč folija različitih namena od 17 do 30 mikrona, kako folija sa predistezanjem tako i sa elogacijom od 150-350%.

U našoj ponudi imamo i puckavu foliju, različitih debljina u džambo rolnama ili sečenu na formate po zahtevu kupca.

S ponosom naglašavamo da su vodeći proizvođači konditorske, prehrambene industrije naši najveći kupci, kao i proizvođaci građevinskog materijala i nameštaja.

Galerija slika

Morate se prijaviti da biste dali svoju ocenu! Prijava
Za sada nema utisaka za Saamba | SAVREMENA AMBALAŽA Čačak.
Budite prvi koji će ostaviti svoj utisak za ovaj pojam.

Zaštićeno © 2020 knjigautisaka.com.   Sva prava zadržana.

Knjiga Utisaka koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića