Više Informacija o Porodilišta u Beogradu, gde se poroditi?

0.00

Ukupno ocena: 0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Veoma važno pitanje koje često muči trudnice u Beogradu jeste gde se poroditi? Kada dodje trenutak koji bi trebao da bude najsrećni u životu svakog roditelja, često možete čuti da se kod nekih trudnica prtvori u noćnu moru kako zbog uslova u kojima se izvodi sam čin porodjaja tako i zbog tretmana od strane zdravstvenih radnika. Slušajući iskustava iz prve ruke ili čitajući tekstove na internetu može se steći utisak da čak i u istoj zdravstvenoj ustanovi uslovi mogu biti veoma dobri ali isto tako i veoma loši. Porodilišta u Beogradu su GAK Narodni Front, KBC Zvezdara, KBC Dr Dragisa Misovic, KBC Zemunska bolnica, Klinika za ginekologiju i akušerstvo - Klinički centar Srbije (Višegradska) kao i različita privatna porodilista.

Drage mame, kakva su Vaša iskustva sa porodilištima u Beogradu? Vašim odgovorima pomći ćete budućim trudnicama da se odluče gde da se porode. Takođe, svi korisni savati tokom boravka u porodilištu su dobrodošli.

Galerija slika

Morate se prijaviti da biste dali svoju ocenu! Prijava
Za sada nema utisaka za Porodilišta u Beogradu, gde se poroditi?.
Budite prvi koji će ostaviti svoj utisak za ovaj pojam.

Zaštićeno © 2020 knjigautisaka.com.   Sva prava zadržana.

Knjiga Utisaka koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića