Više Informacija o Pevačica TV serija

0.00

Ukupno ocena: 0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

TV serija Pevačica je kriminalističko-dramska serija čija radnja govori o mladoj muzičkoj zvezdi, Ivani Lazić. Naime, ona pobeđuje na jednom muzickom takmičenju nakon čega joj se otvara put ka svemu što je ikada sanjala. Steći će slavu i popularnost, živeće u velikom gradu, putovati i imati veliki broj nastupa. Međutim, pokušavajući da ostavi iza sebe sve iz prethodnog života, dešavaju joj se čudne i misteriozne stvari koje će dovesti do toga da tragično izgubi svoj život.

Pored policije, na rasvetljavanju slučaja smrti mlade pevačice, radi i privatni detektiv Bojan. Detektiv Bojan će se u toku svoje istrage suočiti sa iracionalnim stvarima koje dugo neće moći da shvati. Prikazujući estradni svet, svet medija i vidovnjaka dočaraće do koje mere su ljudi spremi da idu, čak i da potpišu pakt sa djavolom kako bi ostvarili svoje ciljeve ne shvatajući koja je cena svega toga. Ova zanimljiva i nezaboravna priča Vas neće ostaviti ravnodušnim. Premijera serije zakazana je za 11. septembar 2021. godine na Superstar TV. Pre premijernog prikazivanja prve sezona već je najavljeno i snimanje druge sezone serije.

Glavnu glumicu Ivanu Lazić tumači popularna srpska pevačica Milica Pavlović. U seriji glume i Jelena Grujičić, Zlatan Vidović, Igor Djordjević, Miloš Timotijević, Nataša Ninković, Nikola Rakočević, Branka Pujić, Danica Maksimović, Ognjen Amidžić, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Boris Komnenić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Jovana Stipić, Tatjana Kecman, Miodrag Dragičević, Željko Erkić, Jakov Jevtović i Miloš Petrović Trojpec. 

Galerija slika

Vaša ocena ovog pojma

Izaberite ocenu *


Za sada nema utisaka za Pevačica TV serija.
Budite prvi koji će ostaviti svoj utisak za ovaj pojam.

Zaštićeno © 2020 knjigautisaka.com.   Sva prava zadržana.

Knjiga Utisaka koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića