Više Informacija o Orthomol Immun

5.00

Ukupno ocena: 1
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Orthomol Immun je multivitaminsko-mineralni suplement koji se preporučuje za podršku imunološkom sistemu. On sadrži više od 20 aktivnih sastojaka, uključujući vitamine, minerale i biljne ekstrakte. Orthomol Immun se preporučuje za odrasle osobe koje žele da podrže svoj imunološki sistem ili koje žele da poboljšaju svoje opšte zdravlje i dobrobit.

Prema proizvođaču, Orthomol Immun može da pomogne u održavanju zdravih imunoloških funkcija, da poveća izdržljivost i da smanji umor.


On takođe sadrži biljne ekstrakte koji se smatraju da imaju antioksidativna svojstva i mogu da pomognu u zaštiti ćelija od oštećenja.


Orthomol Immun se prodaje u obliku kapsula i preporučuje se da se uzima jednom do dva puta dnevno, u zavisnosti od preporuke lekara ili farmaceuta. On se ne preporučuje za trudnice, dojilje ili decu mlađu od 12 godina, bez prethodnog saveta lekara. Kao i sa svakim suplementom, potrebno je posavetovati se sa lekarom pre početka uzimanja Orthomol Immun-a, posebno ako imate neke posebne zdravstvene potrebe ili ako uzimate druge lekove.


Dodatne informacije o ovom vitaminskom suplementu:


 1. Orthomol Immun sadrži više od 20 aktivnih sastojaka, uključujući vitamine, minerale i biljne ekstrakte. Neki od ovih sastojaka uključuju vitamin C, selen, cink, ehinaceu, ginseng i beta-glukan.
 2. Proizvođač navodi da Orthomol Immun može da pomogne u održavanju zdravih imunoloških funkcija, da poveća izdržljivost i da smanji umor. Međutim, potrebno je napomenuti da nema dovoljno dokaza iz naučnih istraživanja koji podržavaju ove tvrdnje.
 3. Orthomol Immun se prodaje u obliku kapsula i preporučuje se da se uzima jednom do dva puta dnevno, u zavisnosti od preporuke lekara ili farmaceuta. On se ne preporučuje za trudnice, dojilje ili decu mlađu od 12 godina, bez prethodnog saveta lekara.
 4. Kao i sa svakim suplementom, potrebno je posavetovati se sa lekarom pre početka uzimanja Orthomol Immun-a, posebno ako imate neke posebne zdravstvene potrebe ili ako uzimate druge lekove. Takođe, važno je da se pridržavate uputstava za uzimanje i da ne prekoračite preporučenu dozu.
 5. Orthomol Immun se može kupiti u apotekama ili preko interneta. Cene se mogu razlikovati u zavisnosti od mesta prodaje i količine koju kupujete.Preporučljivo je da se posavetujete sa lekarom ili farmaceutom pre nego što počnete da uzimate bilo koji suplement, kako biste se uverili da je on odgovarajući za vaše potrebe i da neće imati neželjenih efekata. Takođe, važno je da se pridržavate uputstava za uzimanje i da ne prekoračite preporučenu dozu.Kakva su vaša iskustva sa Orthomol Immun-om?

Galerija slika

Morate se prijaviti da biste dali svoju ocenu! Prijava

Ukupan broj utisaka: (1)

  04.01.2023

  JA ne znam da li je od ovoga ali osecam se dosta bolje od kad redovno pijem. Mislim na smanjen osecaj umora, bolja koncentracija i fizicka snaga. Moguce da je placebo efekat ali ne bih rekao bas.


  04.01.2023

  Hajzenberg kaže: JA ne znam da li je od ovoga ali osecam se dosta bolje od kad redovno pijem. Mislim na smanjen osecaj umora, bolja koncentracija i fizicka snaga. Mogu...
  Pročitaj još


Zaštićeno © 2020 knjigautisaka.com.   Sva prava zadržana.

Knjiga Utisaka koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića