Saznajte kako funkcioniše ova elektronska knjiga utisaka

Želite da učestvujete i doprinesete zajednici sa vašim informacijama?

Kako oceniti ili kreirati pojam?

Jednostavnim unosom imena pojma u polje za pretragu pronađite pojam:

Na stanici pojma možete pronaći dostupne informacije o datom pojmu, multimedijalni sadržaj kao i utiske drugih.

Želite da ocenite pojam ali ne želite da drugi znaju ko ste Vi?


U Knjizi Utisaka možete ostati anonimni! U polju Vaša ocena ovog pojma odaberite željenu ocenu, ostavite utisak i unesite vašu email adresu. To je sve! Svet će čuti Vaš glas.

Ukoliko ipak želite da pogledate sve vaše komentare na jednom mestu i da drugi saznaju ko je ostavio utisak prijavite se i napravite svoj nalog. Da biste to uradili idite na opciju Prijava -> Registruj se.

Nakon popunjavanja kratke forme u kojoj je potrebno uneti Vaše ime, email adresu i željeni password, potvrdite i Vaš nalog će biti uspešno kreiran! Dodatno, možete promeniti profilnu fotografiju na vašem nalogu po kojoj ćete biti prepoznatljivi u Knjizi Utisaka.

Alternativno, na Knjigu Utisaka se možete prijaviti i preko društvenih mreža kao što su Facebook i Gmail. Da biste to uradili na opciji Prijava odaberite preko koje društvene mreže želite da se prijavite.

Kreiranjem naloga i prijavom na sistem dobijate mogućnost lakšeg i bržeg manipulisanja pojmovima i ocenama

Pojam ne postoji u Knjizi? Kako da kreiram svoj pojam?


Ukoliko pojam ne postoji u Knjizi, jednostavno ga možete kreirati u nekoliko koraka. I u ovom slučaju možete ostati anonimni. Međutim, kreiranje pojma preko naloga koji ste prethodno uspešno kreirali donosi vam određene prednosti kao što su unos većeg broja slika, video snimaka i dokumenata.

Da biste kreirali pojam idite na opciju Dodaj nakon čega je potrebno da popunite tražene informaciju vezane za pojam kao što su ime pojma, kratak opis, lokacija, tagove i odaberete kojoj kategoriji pripada. Ime pojma je obavezno dok su ostale informacije opcione. Da bi drugi lakše pronašli Vaš pojam na internetu i tako dobili što više ocena za Vaš pojam, savetujemo da unesete što više informacija

Da biste kreirali pojam kao ulogovan korisnik, prvo se registrujte (kao što je ranije objašnjeno) nakon čega je procedura ista kao pri anonimnom kreiranju pojma.

Ukoliko niste uspeli da uspešno napravite nalog i kreirate pojam ili da ostavite Vaš utisak obratite nam se na email adresu [email protected] i članovi tima Knjiga Utisaka će u što kraćem roku pomoći da rešite problem.

Zaštićeno © 2020 knjigautisaka.com.   Sva prava zadržana.

Knjiga Utisaka koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića