Više Informacija o Kalkanski krugovi TV serija

4.75

Ukupno ocena: 4
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Radnja serije odvija se u selu Dol koje krije tajnu čuvanu dugo vremena. Došlo je vreme da se stvari reše. Dejan Matić (Vojin Ćetković) je glavni lik ove priče u kojoj njegova ćerka Miona (Ivana Zečević) biva privedena u policiju zajedno sa jednim beogradskim dilerom. Zbog tog incidenta Dejan se odlučuje da napusti svoj posao arhitekte i povuče se zajedno sa svojom ćerkom u selo Dol, rodno mesto njegovog oca. Mioni se to nije svidelo ali je Dejan ipak uspeo da ostvari svoju zamisao i njih dvoje odlaze u Dol. Dejan želi da svoju ćerku odvoji od lošeg društva i loših navika kao i da ponovo uspostavi dobar odnos sa svojom ćerkom. Međutim, stvari u Dolu se nisu odvijale baš kao što je zamislio. Umesto mira očekuju ih tajne koje su od njih njhovi preci želeli da zataškaju. Dejana i Mionu u selu dočekuje Velibor (Žarko Laušević), Dejanov stric koji im objašnjava da u selo dolazi investitor Maksa koji želi da poseče staru šumu – Zabran, koju koriste svi Doljani i na tom mestu sagradi kompleks hotela. Velibor i Vera (Nataša Ninković), seoska učiteljica i Dejanova ljubav iz mladjih dana, mu pružaju otpor. Zabran je mesto koje je bitno svim junacima serije. Serija sadrži elemente misterije, horora i trilera.

Kalkanski krugovi dobili su naziv po kalkanu (kreču) kojim su okruživana mesta koja su čuvala obolele od lepre. Serija je snimana u produlciji Telekoma Srbije i Fajerflaj sredinom 2020. godine na planini Bukulji u blizini Aranđelovca. Pored pomenutih glumaca tu su još mnogi popularni glumci kao što su Nina Janković, Mima Karadžić, Branka Pujić, Nela Mihajlović, Vesna Čipčić, Igor Đorđević, Aleksandar Srećković, Vojislav Brajović, Olga Odanović, Miloš Timotijević i mnogi drugi. Serije je premijerno prikazana u martu 2021. godine.

Galerija slika

Morate se prijaviti da biste dali svoju ocenu! Prijava

Ukupan broj utisaka: (4)

  04.04.2021

  Nije me toliko oduševila, horor koji ima malo sladunjavu priču. Ali nije loše za gledanje, bolja od mnogih serija koje su snimljene u poslednje vreme.


  04.04.2021

  Anoniman član kaže: Nije me toliko oduševila, horor koji ima malo sladunjavu priču. Ali nije loše za gledanje, bolja od mnogih serija koje su snimljene u poslednje vreme.


  30.03.2021

  Neobična serija. Dinamična, napeta, puna misterija, tera na razmisljanje. Svidja mi se. Već nakon prve epizode jedva sam čekao da gledam sledeću. Lauš objasnio šta je to kompletan i dobar glumac.


  30.03.2021

  Anoniman član kaže: Neobična serija. Dinamična, napeta, puna misterija, tera na razmisljanje. Svidja mi se. Već nakon prve epizode jedva sam čekao da gledam sledeću. Lauš...
  Pročitaj još


  29.03.2021

  Svaka čast za seriju, gluma je odlična. Nešto novo i osvežavajuće za razliku od većine novijih serija. Prporučujem!


  29.03.2021

  Anoniman član kaže: Svaka čast za seriju, gluma je odlična. Nešto novo i osvežavajuće za razliku od većine novijih serija. Prporučujem!


  23.03.2021

  Mnogo dobra serija. Laušević kao i uvek maestralan!


  23.03.2021

  Anoniman član kaže: Mnogo dobra serija. Laušević kao i uvek maestralan!


Zaštićeno © 2020 knjigautisaka.com.   Sva prava zadržana.

Knjiga Utisaka koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića