Više Informacija o Ja sam legenda (2007)

5.00

Ukupno ocena: 1
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Robert Nevil (Will Smith) je naučnik koji nije uspeo da zaustavi širenje strašnog virusa koji je bio neizlečiv i napravljen od strane čoveka u ovom post-apokaliptičnom akcionom trileru. Imuni, Nevil je sada poslednji čovek koji je preživeo u onome što je ostalo od Njujorka i možda sveta. Tri godine Neville je redovno slao radio poruke, očajnički želeći da pronađe bilo koga preživelog koji bi mogao biti tamo. Ali nije sam. Žrtve kuge - zaraženi - vrebaju u senci - prateći svaki Nevileov pokret - čekajući da napravi fatalnu grešku. Možda poslednja nada čovečanstva, Nevila vodi samo jedna preostala misija: pronaći način da preokrene efekte virusa koristeći sopstvenu imunu krv. On zna da je brojčano nadmašen - i da mu brzo ponestaje vremena.

Galerija slika

Morate se prijaviti da biste dali svoju ocenu! Prijava

Ukupan broj utisaka: (1)

    18.01.2021

    Film je strava. Obožavam ove apokaliptične scene. Čuo sam da se snima nastavak, jedva čekam. Preporučujem da pogledate nećete zažaliti.


    18.01.2021

    Anoniman član kaže: Film je strava. Obožavam ove apokaliptične scene. Čuo sam da se snima nastavak, jedva čekam. Preporučujem da pogledate nećete zažaliti.


Zaštićeno © 2020 knjigautisaka.com.   Sva prava zadržana.

Knjiga Utisaka koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića