Više Informacija o Hepato Slim Kapsule

0.00

Ukupno ocena: 0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Za jetru se kaže da je glavna laboratorija u organizmu i njeno pravilno funkcionisanje je od velikog značaja za naš organizam. U telo svakodnevno unosimo gomilu štetnih sastojaka kao što su nezdrava hrana, alkohol, kafa kao i preko cigareta i na taj način nagomilavamo toksine u jetri. Jedan od problema povazanih sa funkcijom jetre jeste i višak kilograma. Zdravlje Vaše jetre bitno je za za normalnu funkciju razgradnju masti u organizmu pa stoga i za brži metabolizam kao i vitku liniju.

Upotrebom Hepato Slim Kapsula možete pomoći Vašoj jetri. Hepato Slim Kapsule brinu o jetri uravnotežavanjem njene funkcije i pomažući u regluaciji telesne težine. Takodje, pomaže pri regeneraciji jetre kao i oslobadjanju štetnih materija iz tela. Pomažući Vašoj jetri i funcionisanju enzimima možete doći do željene težine bez neželjenog yo-yo efekta.

U sastav ulaze silimarin (iz ploda badelja, povoljno utiče na proces regeneracije ćelija jetre), holin (ili vitamin B4, pomaže u održavanju normalnog funkcionisanja jetre i metabolizma masti i momocisteina), kurkuma (održavanje nivao šećera u krvi), crni biber (povećava metabolizam masti) i hrom (za bolji metabolizam makronutrijenata). Ove tablete su prisutna na našem tržištu već nekoliko godina.

Da li ste probali ove kapsule i kakva su Vaša iskustva?

Galerija slika

Morate se prijaviti da biste dali svoju ocenu! Prijava
Za sada nema utisaka za Hepato Slim Kapsule.
Budite prvi koji će ostaviti svoj utisak za ovaj pojam.

Zaštićeno © 2020 knjigautisaka.com.   Sva prava zadržana.

Knjiga Utisaka koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića