Više Informacija o GRUBIN

4.00

Ukupno ocena: 2
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Porodična firma „GRUBIN“ je počela svoju privrednu delatnost tridesetih godina prošlog veka kao mala zanatska radionica. Osamdesetih godina počinje sa proizvodnjom anatomske obuće koja danas predstavlja osnovnu delatnost. Od tog perioda beleži stalni rast i unapređenje proizvodnje tako da je danas „GRUBIN“ nesumnjivi lider u proizvodnji i plasmanu anatomske obuće na ovim prostorima.

   U svom proizvodnom programu „GRUBIN“ ima više desetina artikala dečije, ženske i muške anatomske obuće. Osnovna karakteristika svih modela je anatomski oblikovano ležište, inspirisano oblikom zdravog ljudskog stopala a realizovano u saradnji sa ortopedskim stručnjacima i institucijama iz ove oblasti medicine. Anatomski oblikovano ležište, prilikom nošenja, postavlja stopalo u prirodan položaj, čime omogućava bolje držanje tela, utiče na pravilan položaj kičme a time olakšava napore prilikom svakodenvnog hodanja ili dugog stajanja.

Galerija slika

Morate se prijaviti da biste dali svoju ocenu! Prijava

Ukupan broj utisaka: (2)

  18.05.2021

  Uvek ih rado nosim i kupujem


  18.05.2021

  Sonja kaže: Uvek ih rado nosim i kupujem


  09.12.2020

  Cuo sam da su vrhunske papuce ali one koje sam video na sajtu nisam uspeo da nadjem u prodaji, bas bezveze. Svuda se reklamiraju po drustvenim mrezama ali ne pise tacno gde kupiti to.


  09.12.2020

  Anoniman član kaže: Cuo sam da su vrhunske papuce ali one koje sam video na sajtu nisam uspeo da nadjem u prodaji, bas bezveze. Svuda se reklamiraju po drustvenim mrezama...
  Pročitaj još


Zaštićeno © 2020 knjigautisaka.com.   Sva prava zadržana.

Knjiga Utisaka koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića