Više Informacija o Burek Stankoski

4.33

Ukupno ocena: 3
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Autentična pekara Burek Stankoski nalazi se u srcu Pančeva u ulici Miloša Obrenovića 27. Porodica Radaković unela je niz zanimljivih proizvoda u svoju ponudu za kojim su Pančevo i Beograd poludeli. U ovoj pekari možete pronaći bureke sa neobičnim filom kao što su kiseli kupus, dimljena kolenica, slanina, pečena paprika, feta sir, šunka i kačkavalj, dimljeni pileći batak u gorgonzoli, krem i keks. Posebno je popularna kombinacija bureka sa dimljenom kolenicom o kojoj svi pričaju. Posetite Burek Stankoski i uverite se u fantastičan ukus koji je osvojio stomake mnogih Pančevaca i Beograđana.

Radno vreme : petak-subota od 6-12h, nedeljom je zatvoreno.

U susret gradjanima usled epidemiji virurom Covid-19 pekara Burek Stankoski izašla je otvaranjem burekomata – šalter na kome se kupuje burek.

Galerija slika

Morate se prijaviti da biste dali svoju ocenu! Prijava

Ukupan broj utisaka: (3)

  08.07.2021

  Preslan burek sa kolenicom, pri tome nigde mesa od kolenice ali ima nekog sira. Piletina i gorgonzola nešto bolji po oba pitanja. Testo je veoma dobro


  08.07.2021

  Anoniman član kaže: Preslan burek sa kolenicom, pri tome nigde mesa od kolenice ali ima nekog sira. Piletina i gorgonzola nešto bolji po oba pitanja. Testo je veoma dobr...
  Pročitaj još


  06.03.2021

  Apsolutni hit u Beogradu. Znam ljude koji često putuju više od 10 km da bi otišli po doručak u ovu pekaru. Toliko o kvalitetu. Svaka čast.


  06.03.2021

  Anoniman član kaže: Apsolutni hit u Beogradu. Znam ljude koji često putuju više od 10 km da bi otišli po doručak u ovu pekaru. Toliko o kvalitetu. Svaka čast.


  06.03.2021

  Zaista fantastičan burek, neverovatan ukus sa dimljenom kolenicom. Pored toga ne muči me želudac kao od većine bureka koje jedem. Sve pohvale za rad!


  06.03.2021

  Anoniman član kaže: Zaista fantastičan burek, neverovatan ukus sa dimljenom kolenicom. Pored toga ne muči me želudac kao od većine bureka koje jedem. Sve pohvale za rad!


Zaštićeno © 2020 knjigautisaka.com.   Sva prava zadržana.

Knjiga Utisaka koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića